КОЛЕДНО ПАРТИ “С НАЙ-ВКУСНАТА БАНИЦА” НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ НА СОНИК СТАРТ В ЛЕВСКИ

На 22.12.2023 г., под вълшебни коледни звуци и магично усещане, че предстои нещо красиво, екипите на ЦОП, ЦСРИ, ДЦДПЛУ, ЦНДТДБУ, ЦНСТПЛПР и ЦНСТПЛУИ в град Левски, проведоха Коледно парти.

Грейнали детски личица, усмихнати потребители и изпълнени с вълнение гости, нетърпеливо очакваха да покажат своят талант в приготвянето на баница. Такава беше атмосферата минути преди началото на коледното тържество на социалните услуги на СОНИК СТАРТ в Левски.

И тази година, като по традиция талантливите деца на ЦНСТДБУ и потребители на ЦНСТПЛПР и ЦНСТПЛУИ ни показаха, че българските традиции, свързани с един от най-светлите празници – Коледа, са живи. С много ентусиазъм и усмивки те приготвиха вкусни традиционни баници.

Като едни истински джуджета, всички работливо помагаха на своите приятели – г-жа Елка Ангелова, заместник кмет на гр. Левски, г-н Руслан Тасин, ръководител на сектор „Социални дейности“ и г-жа Илияна Александрова технически сътрудник в отдел „Образувание, култура и спорт“.

Chef Андрей Асенов бе поканен като представител на местна закусвалня. Той показа на гостите и участниците завидни техники, майсторски умения и тънкости свързани с професионалното приготвяне на баници.

В най-прекрасното време на годината, магията на горещия шоколад и хрупкавите бисквити, Дядо Коледа пристигна при малки и големи, като донесе подаръци, вълнение и радостни моменти.

Празника завърши с размяна на подаръци и торта, предоставена от Общински съвет град Левски.