ТРЕТИ РОЖДЕН ДЕН НА ЦНСТ И ЦСРИ ГРАД ЛЕВСКИ

На 15.11.2019 г. в ЦНСТ Левски под мотото „ЗАЕДНО“ деца и служители отпразнуваха Третата годишнина на Центъра за настаняване от семеен тип за деца и Център за социална рехабилитация и интеграция в гр. Левски, които са част от голямото семейство на СОНИК СТАРТ в страната.

С радост и гордост от постигнатото, специалистите от двата центъра, деца и гости споделиха емоцията на празничния ден, като създадоха незабравими спомени заедно.

Празничната програма премина с много песни, танци и веселие. Талантливите деца от ЦНСТ изненадаха всички с артистични представяния и импровизации, в които имитираха грижещите се за тях възрастни. Гостите се насладиха на хумористични сценки, песни и танци, подготвени от децата с подкрепата на персонала с много вълнение и креативност.

Изненадите продължиха с поднасянето на подаръци и внасянето на красивата торта, украсена със снимки от общи инициативи на Центровете в града.

Веселбата завърши с традиционни български хора, които обединиха всички в ритъма на музиката, напомняйки още веднъж за това колко са важни моментите заедно и какви щастливци сме да творим заедно своето по-добро утре.